Øvre Eiker kommune - Hokksund barneskole
Logg på

Hokksund barneskole

Hokksundbarneskole 

Hokksund barneskole ligger sentralt i Øvre Eiker kommune. Skolen er en 1-7 skole og er kommunens største barneskole med omtrent 430 elever. Skolen ble bygd i 1953, og har gjennomgått store utbygginger i både 1972 og 1994.


Ved Hokksund barneskole er vi så heldige å ha store og flotte uteområder hvor elevene kan boltre seg. Uteområdene er utrustet med blant annet hinderløype, huskestativ, klatrestativ, bordtennisbord, håndballbane og sandvolleyballbane. I tillegg har vi tilgang til kunstgressbane hele året, noe elevene utnytter maksimalt både til fotball og andre aktiviteter.

Skolen ligger også med kort avstand til utmerkede turområder. Både stor og liten ved Hokksund barneskole får flotte opplevelser i Stryken og områdene rundt Lauvtjern. Om vinteren er turen til Hobbelstadbakken kort for fine ski -og akeopplevelser.

Det er sjelden det ikke er liv og røre på Hokksund barneskole! Etter skoletid fylles skolen med barn og unge i forbindelse med ulike aktiviteter. Elever som er glad i musikk inntar skolen i forbindelse med øvelser i regi av musikkskolen. Skolen har sitt eget kor ”sangstjernene”, som øver en gang hver uke og opptrer ved spesielle anledninger. Dette er et svært populært tiltak hvor rundt 100 av skolens elever er med.


Gymsalen blir også benyttet til ulike aktiviteter utenom skoletid, da ulike foreninger for barn og unge låner lokalene.

 

 Aktuelt

Alle
Nyheter
Fant ingen nyheter merket med valgt interesseområde
 

 Se flere aktuellsaker

TRIVSEL

ANSVAR

LÆRING

 

 

 

Sist oppdatert: 19.03.2014 16:14:06
Dele innhold