Hvordan sikrer vi meningsfylt medvirkning?

Velle, Lene Myrvold Endret:20.04.2017 13:04

Øvre Eiker kommune har 15 råd og utvalg: by- og grendeutvalg, råd for ulike deler av befolkningen og paraplyer for ulike sektorer innen frivillighet og næringsliv. Oppleves innsatsen som legges ned i dag som meningsfylt? Onsdag 3. mai inviteres alle råd og utvalg til workshop.

​God medvirkning krever at du opplever at det du bidrar med blir lyttet til og vurdert. Samtidig må prosessene være overkommelige for politikere, administrasjon og de som bidrar. Etter en intervjurunde ser det ut som vi har to store utfordringer, som mange andre også opplever:
- Forventningene til hvordan råd og utvalg skal fylle rollen kan oppleves uklar
- Hva som skjer med innspill og initiativer er uklart for mange Workshop

Øvre Eiker kommune inviterer derfor til workshop for å begynne jobben. Følgende er invitert:
- Alle medlemmer i by – og grendeutvalg, råd for ungdom, innvandrere, funksjonshemmede og eldre, kulturminnerådet, næringsrådet, idrettsrådet, musikkrådet og teaterrådet
- Alle medlemmer i kommunestyre og fagkomiteer
- Rådmannens ledergruppe og kommunale kontaktpersoner/sekretærer i ovennevnte råd og utvalg.

Spørsmål kan rettes til christerbest.gulbrandsen@oeiker.no.

Vi håper du kommer og blir med på en spennende kveld med løftet blikk!

Opprettet: 19.04.2017 10:02