Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Psykisk helsetjeneste

Amundsen, Ann-Mari Endret:27.07.2017 16:57

​​​​​​​​​​​​​​​​​Psykisk helsetjeneste​Psykisk helsetjeneste - nå: Øvre Eiker-hjelpa


Øvre Eiker-hjelpa har en dør inn og er en tjeneste til mennesker med rus eller psykiske utfordringer i Øvre Eiker kommune fra de er 16 år, uavhengig av alvorlighetsgrad.

Alle innbyggere har selv mulighet for å ta kontakt, det er kort ventetid og alle blir invitert til en samtale. Øvre Eiker-hjelpa vil gi gode verktøy for å håndtere vansker folk står i.
Vi er opptatt av å finne ut hva som er viktig for deg, og sammen med deg finne ut hva som fører til de endringene du ønsker deg.
Vi er opptatt av at du gir oss tilbakemelding på samarbeidet med deg.

Øvre Eiker-hjelpa er inndelt i seks team: rusteam, ambulerende psykisk helseteam, Ressursteam 15-24, nettverk/aktivitetsteam, boligteam og ungdomskontaktene. Vi tilbyr også samtaler med pårørende, og oppfølging og veiledning til fritidskontakter.

Psykisk helsetjeneste har også barnefaglig utdannet personell som ivaretar at mindreårige barn av pasienter med psykisk sykdom eller rusavhengighet får dekket behovet for hjelp og nødvendig oppfølging. Dette for blant annet å forebygge problemer hos barn og unge som følge av foreldrenes tilstand.​

​Kontakt oss:


Alle henvendelser til Øvre Eiker-hjelpa på telefon: 409 12 957

Alle dager mandag – fredag mellom kl. 09.00 – 14.00.

Telefon er ikke betjent på røde dager.

Tjenesteleder Eli Julton

Tlf: 32 25 10 00 (S​ervicesenteret)
Epost​: Servicesenteret@ovre-eiker.kommune.no
Opprettet: 25.09.2013 13:21