Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Kultur og livskraft

Evry-admin2 Endret:17.03.2017 15:50

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Med kultur som drivende kraft, formes framtidens Øvre Eiker.​

Øvre Eiker kommune har gjennom en årrekke markert seg som en kommune med fokus og satsing på kultur. SBokbamseneksjon Kultur og livskraft er ikke stor, men synes godt i lokalsamfunnet! Vi er leverandør av ulike tjenester innenfor kunst, kultur og idrett. I tillegg er vi en strategisk aktør mot offentlig, privat og frivillig kulturliv. Arbeidet i seksjonen er forankret i kommunens overordnede dokument for kulturområdet, Kulturstrategi for Øvre Eiker (2010-2022), med strategisk fokus på fire områder; barn og unge, frivillighet, kulturarv, kultur og næring.

 

 Aktuelt fra kultur og livskraft

Det digitale radioskiftet er i gang

​​For deg som bor i Buskerud, Telemark, Hedmark eller Oppland, slukkes NRKs radiokanaler på FM den 26. april. De kommersielle, riksdekkende kanalene, samt enkelte lokalradioer, følger etter 16 juni.&#...

Bli med på skatekurs!

Kjenner du noen som har lyst til å gå på skatekurs? Aktiv Eiker arrangerer gratis nybegynnerkurs for skatere fra 7.- 10. klasse, med oppstart tirsdag 2. mai.

Hvordan sikrer vi meningsfylt medvirkning?

Øvre Eiker kommune har 15 råd og utvalg: by- og grendeutvalg, råd for ulike deler av befolkningen og paraplyer for ulike sektorer innen frivillighet og næringsliv. Oppleves innsatsen som legges ne...

Har du husket å melde deg på?

19. april starter årets Sykle til jobben-konkurranse. Registrer din aktivitet i hverdagen og konkurrer om mange fine premier!

Velfortjent fortjenestemedalje

​Bjørg Andreassen har blitt tildelt Kongens fortjenestemedalje for sitt store engasjement og arbeid for frivilligheten i Øvre Eiker.

Seksjon
Kultur og livskraft

Seksjonsleder
Christer Best Gulbrandsen
Mob.: 915 59 512

Lokalt styringsdokument

Kulturstrategi for Øvre Eiker 2010-2022


 


 

Opprettet: 11.09.2013 09:37