Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Kultur og livskraft

Evry-admin2 Endret:13.06.2017 11:58

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Med kultur som drivende kraft, formes framtidens Øvre Eiker.​

Øvre Eiker kommune har gjennom en årrekke markert seg som en kommune med fokus og satsing på kultur. SBokbamseneksjon Kultur og livskraft er ikke stor, men synes godt i lokalsamfunnet! Vi er leverandør av ulike tjenester innenfor kunst, kultur og idrett. I tillegg er vi en strategisk aktør mot offentlig, privat og frivillig kulturliv. Arbeidet i seksjonen er forankret i kommunens overordnede dokument for kulturområdet, Kulturstrategi for Øvre Eiker (2010-2022), med strategisk fokus på fire områder; barn og unge, frivillighet, kulturarv, kultur og næring.

 

 Aktuelt fra kultur og livskraft

Bibliotekets åpningstid i sommer

​Fra mandag 3. juli til lørdag 19. august er det sommertid på biblioteket i Hokksund:

Siste kveld med gjengen!

​Onsdag 21. juni hadde Mary Strand sin siste dag på klubben i Vestfossen. Hun er nå 75 år og har vært klubbarbeider og klubbleder i Vestfossen kommunale ungdomsklubb helt siden 1983.

Frivilligsentralen overtar "Sunn og aktiv aldring"

​EØS-prosjektet Health and active ageing avsluttes, og nå skal frivilligsentralen overta ansvaret. Det er fortsatt plass til flere på laget som vil ta i et tak.

Kom på samtidsprosjektet "Resonans"!

​Øvre Eiker kulturskole ønsker å sette improvisasjon og samtidskunst på agendaen! Lørdag 20. mai kl. 12 bør du få med deg det unike prosjektet "Resonans" som foregår på Vestfossen ...

Markering av frigjøringsdagen og den nasjonale veterandagen 8. mai 2017

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Det er en godt etablert tradisjon å markere frigjøringsdagen 8. mai i Øvre Eiker. Dette er også den nasjonale veterandagen og det blir markert samtidig. Her finner du året...

Seksjon
Kultur og livskraft

Seksjonsleder
Christer Best Gulbrandsen
Mob.: 915 59 512

Lokale styringsdokument

Kulturstrategi for Øvre Eiker 2010-2022
Frivilligstrategi for Øvre Eiker 2015-2018


 


 

Opprettet: 11.09.2013 09:37