Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Kultur og livskraft

Evry-admin2 Endret:13.06.2017 11:58

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Med kultur som drivende kraft, formes framtidens Øvre Eiker.​

Øvre Eiker kommune har gjennom en årrekke markert seg som en kommune med fokus og satsing på kultur. SBokbamseneksjon Kultur og livskraft er ikke stor, men synes godt i lokalsamfunnet! Vi er leverandør av ulike tjenester innenfor kunst, kultur og idrett. I tillegg er vi en strategisk aktør mot offentlig, privat og frivillig kulturliv. Arbeidet i seksjonen er forankret i kommunens overordnede dokument for kulturområdet, Kulturstrategi for Øvre Eiker (2010-2022), med strategisk fokus på fire områder; barn og unge, frivillighet, kulturarv, kultur og næring.

 

 Aktuelt fra kultur og livskraft

Badevannskvalitet i Øvre Eiker

​​​​Kommunelegens kontor følger badevannskvaliteten i Øvre Eiker. Vi har et generelt godt badevann. Du kan følge målingene gjennom sommeren 2017 her.

Aktivitetstips: prøv geocaching!

​Geocaching er en gratis, internasjonal aktivitet der man prøver å finne skjulte beholdere, "geocacher", ved hjelp av mobilen. Det finnes over 6 millioner geocacher på verdensbasis, og mange...

Ut på tur? Bli kjent med allemannsretten

Alle har lov til å ferdes og oppholde seg i utmarka i Norge, uavhengig av hvem som er grunneier. Allemannsretten er et gratis fellesgode og en del av vår kulturarv.

Ta vannveien i sommer

Hjemme i sommer? Det er mange måter å bruke naturen i Øvre Eiker og omegn på, hva med å prøve deg på en av de mange elvene?

Kulturkontoret stengt

​Kulturkontoret er stengt 17.-28. juli 2017 pga ferieavvikling.

Seksjon
Kultur og livskraft

Seksjonsleder
Christer Best Gulbrandsen
Mob.: 915 59 512

Lokale styringsdokument

Kulturstrategi for Øvre Eiker 2010-2022
Frivilligstrategi for Øvre Eiker 2015-2018


 


 

Opprettet: 11.09.2013 09:37