Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Røren barnehage

Amundsen, Ann-Mari Endret:15.05.2017 13:29

Røren barnehage avd. Eiker Kvikk 

 

Røren barnehage ligger idyllisk til midt i hjertet av Rørenbygda i Øvre Eiker. Vi er en barnehage som er lokalisert på to hus, et hus som ligger i Smetten og et hus på Eiker Kvikk. Vi er i alt 90 barn og 24 ansatte.

Vi har et stort fokus på fysisk aktivitet  i det daglige arbeidet og nyter godt av et flott uteområdet med lekeapparater, fotballbane, friidrettsbane og skogen rett ved siden av.

Vi har vår egen gapahuk som ligger på sauejordet. Denne brukes hele året.

 

 

 Aktuelt fra vår barnehage

Barnehagene i Øvre Eiker holder sommerstengt i uke 29 og 30

​​Vi minner om at alle barnehagene i Øvre Eiker Kommune holder stengt i uke 29 og 30, noe som er i tråd med våre vedtekter. I uke 28 skal alle barna som ikke har ferie i Røren barnehage, være samlet på Eiker Kvikk (07.06.2017)

Mai måned har vært svært så innholdsrik på Loppa

​I mai er det naturlig å ha et ekstra fokus på Norges nasjonaldag og på Loppa har det vært et gjennomgående tema denne måneden i tilegg til alt det spontane som alltid skjer. (04.06.2017)

Rett etter påske var det klart for avdukningsfest på Larva

​Vi har vært så heldige å få en kjempestor, solid og flott eske av en pappa til en i barnehagen. Den måtte vi finne på noe gøy med. Rett etter påske var det klart for avdukningsfest og barna fikk se hva som skjulte seg under teppet. (22.05.2017)

Markering av nasjonaldagen

​I røren barnehage har vi hatt en markering av nasjonaldagen vår, litt på forskudd,i dag. Hipp, hipp, hurra!!!! (15.05.2017)

Utkledning, dramatisering og karneval på Marihøna

​Marihøna/skolestarterne har blant annet hatt fokus på kreativitet og skaprglede i form av drama i februar måned. (09.03.2017)

 Les flere aktuellsaker

 

Styrer har ordet:

Dette barnehageåret ønsker vi å løfte leik, som er et av våre fokusområder, spesielt fram. Blant personalet vil vi jobbe med voksenrollen i leik både gjennom veiledning og refleksjon, gjennom ny kunnskap om leik og i det daglige gjennom praksis. I årsplanen vår står det mer om fokusområdet "leik". Vi gleder oss til å fordype oss i barndommens magi.

Vår visjon er:

Kompetanse for framtida

 

Vedtekter

Vedtekter for de kommunale barnehagene (åpnes i ny fane)

Lov og forskrifter

Barnehageloven

Rammeplan for barnehagens innhold og oppgaver

 

Logo barnehagene i Øvre Eiker kommune  

Opprettet: 29.10.2013 13:04